Je li ovo žena zbog koje bi čovjek prevario Beyonce?

Foto: Splash News, Instagram, Giphy

SLAVNA pjevačica izazvala je pravu pomutnju stihovima s novog albuma.

Queen B ovih je dana top tema brojnih portala i naslovnica, što zbog činjenice da je izdala novi, šesti studijski album pod nazivom "Lemonade", što zbog stihova pjesama, kojima navodno potvrđuje nevjeru svog supruga Jay-Z-ja.
 
 
Glasine je dodatno potpalila modna dizajnerica Rachel Roy, objavom na Instagramu, a upravo se za nju šuškalo kako je bila ljubavnica slavnog repera te uzrok batina, koje je Jay-Z dobio od suprugine sestre Solange u dizalu, 2014. godine.

 
Naime, nekoliko stihova u pjesmi "Sorry" kaže sljedeće: "Što ćeš reći na mom sprovodu, sada kada si me ubio? Počivala u miru moja prava ljubavi, koju sam uzeo zdravo za gotovo. Njezino nebo će biti ljubav bez izdaje. Pepeo pepelu, prašina curama sa strane." U videu se pjevačici zatim pridružuje vojska lijepih žena, prije nego ona zapjeva o identitetu te druge žene: "Bolje da nazove Becky s dobrom kosom."
 
 
Tu zatim dolazi spomenuta objava na Instagramu, u kojoj 42-godišnja modna dizajnerica, s velikim osmijehom na licu, pokušava snimiti selfie s prijateljicom, a ispod slike piše: "Dobra kosa, baš me briga, no trebamo dobro osvjetljenje za selfie-je ili istinu . Živite u svjetlu, #bezkraljicadrame." Slika je brzo nakon toga izbrisana, no brzo se proširila društvenim mrežama.
 
 
Inače, Rachel je bivša supruga reperovog najboljeg prijatelja i poslovnog partnera Damona Dasha, a navodno je slavni trio na dotičnu naletio neposredno prije ulaska u slavno dizalo, kada je Solange krenula u svađu s Rachel. Iako nije potvrdio priče, Damon je u jednom intervjuu izjavio: "Iskreno se nadam da to nije razlog, jer bi to bilo užasno. No, moram priznati da je bilo zabavno gledati video. Jay nema takvih trenutaka, gdje on nije faca" te time ostavio iza sebe tračak sumnje da ima nešto u glasinama koje kruže.
 
 
Uz to, Beyonce je čitavo vrijeme u dizalu gotovo nepomično stajala, dok je njezina sestra udarala repera pa nije teško za povjerovati kako se radilo o nečemu što ju je jako naljutilo.
 
Također, Rachel je jedna od prijateljica klana Kardashian, a ona je navodno bila i razlog zašto se slavni par nije pojavio na vjenčanju Kim i Kanyea, iako repere veže dugo prijateljstvo i poslovna suradnja.
 
 
Naravno, nitko od glavnih aktera još uvijek nije komentirao napise, a vjerojatno niti neće pa se prava istina neće niti saznati. Osim ako Rachel ne progovori te pruži jasne dokaze...