Je li Ryan Gosling razlog? Emma Stone ponovno napucala svog dečka "Spider-Mana"

Foto: Splash News, Giphy

OVOGA puta više nema natrag.

Holivudska slatkica Emma Stone i njezin dečko, "Spider-Man" Andrew Garfield, ponovno su prekinuli, no ovoga puta čini se da je ovo definitivni kraj.
 
 
Posljednji prekid dogodio se prije nekoliko mjeseci, no tada su oboje izrazili želju da porade na svojim problemima. No, čini se kako ovoga puta nećemo gledati isti scenarij.
 
No, kako je otkrio nepoznati izvor za E! Online, par će i dalje ostati u dobrim odnosima te pokušati izgraditi prijateljski odnos, a ponovno su za prekid krivi prenatrpani rasporedi. "Često su na različitim kontinentima, a tako je teško održati bilo kakav odnos. Kada su zajedno, sve je savršeno, no takvi trenuci su postali prava rijetkost."
 
 
Tako je nakon 4 godine ljubavi, crvenokosa slatkica ponovno sama, a u posljednje vrijeme šuškalo se i o tome kako je upravo ona presudila vezi sexy Eve Mendes i Ryana Goslinga. Naime, Emma i Ryan trenutno zajedno snimaju film "La La Land" pa su po cijele dane zajedno.
 
 
Iako volimo Evu, moramo priznati kako nam je još od filma "Crazy, Stupid, Love" palo na pamet kako bi njih dvoje bili slatki par.
 
A jesu li ove dvije stvari povezane, pokazat će vrijeme.