Jedna od omiljenih domaćih glumica nosi nakit zagrebačkog dvojca Grubić design

Foto: Mare Milin

NOVOM kampanjom Grubić design obilježava 30 godina u dizajnu nakita.

Brojne kolekcije slijede svevremenski koncept od ulične mode do ekstravagancije. Želimo naglasiti kolika je moć i uloga nakita kod svakog stajlinga. Odjeća i moda su nerazdvojni prijatelji i moda to zna.
 
 
Svaki novi komad stvaran strašću i nestrpljenjem izazov je kako za nas tako i za naše klijente. Koliki je njihov usud i do koje mjere žele biti drugačiji.
 
 
Za naše kampanje posebno su zanimljivi plesači i glumci, koji na najbolji način pokretom i karakterom prenose našu poruku, inspiraciju kroz nakit...
 
 
Različitost nas čini posebnima, tako da smo za novu kampanju kroz objektiv fotografa upoznali glumicu kroz različite uloge. Njene transformacije pravo su bogatstvo profesije, a kostimi i nakit dio su njenih snova... Kakav je efekt nakita u šest uloga glumice Nine Violić kroz objektiv Mare Milin.
 
 
Nakit je dio naših stalnih kolekcija:
 
1. Elizabetanski ( biseri i medaljoni)
 
2. Barok ( venecijanski kristal i mesing)
 
3. Tradicija ( staklene perle s elementima paške čipke)
 
4. Kapsula budućnosti( kovane kravate i obruč narukvice)
 
5. Grace Jones ( murano sa specijalnim efektom raspucanog terakota)
 
6. Džungloidi ( koža, poludrago kamenje, korijenje tropskih biljaka).
 
 
Kakvi su planovi za 2018. godinu?
 
"Iskreno, nestvarno nam je koliko odličnih stvari se odigralo oko našeg posla u ovoj godini - otvorili smo našu petu galeriju u Šibeniku, imali predstavljanje branda u Novom Sadu i Ljubljani, ostvarili smo nova partnerstva u Miamiju i Bruxellesu tako da se nakit prodaje i tamo, snimili smo novu kampanju s fotografkinjom Mare Milin i glumicom Ninom Violić, nakit nam je također predstavljen i na Beogradskom Fashion Week-u... Što se tiče planova za iduću godinu, osim što se moramo na nekoliko mjeseci 'zaključati' u našu radionu, izdvojili bismo otvaranje naše šestu galerija u Splitu koje će se dogoditi početkom proljeća iduće godine, u blizini Narodnog trga. Mislimo da smo jako blizu gornjoj granici što se tiče svih obaveza oko našeg posla, ne planiramo otvarati nove galerije jer ne želimo doći u situaciju gdje će dizajn i kvaliteta imalo patiti", odlučni su Mladen i Petar Grubić koji stoje iza brenda.
 
 
Naše galerije: Zagreb, Šibenik, Cres, Novalja, Pag i uskoro Split.