Jedva smo prepoznali slavnu manekenku s novim šiškama

Foto: Splash

ŠIŠKE su u posljednje vrijeme ponovno postale jako popularne među slavnim damama, kako domaćima tako i stranima.
 
Marijana Batinić i Nives Celzijus samo su neke od poznatih Hrvatica koje su nedavno skratile šiške, a sada se na to odvažila i jedna slavna manekenka koju smo s novom frizurom jedva prepoznali. Riječ je o zanosnoj Rosie Huntington-Whiteley koja je šiške predstavila na Tjednu modu u New Yorku.
 
 
Lijepa manekenka napravila je i najpopularniju frizuru sezone, takozvane "curtain" šiške koje, kako im naziv na engleskom i odaje, uokviruju lice poput zastora te su kraće na sredini i duže na krajevima. Osim novom frizurom, Rosie je u New Yorku mamila poglede i svojim odličnim outfitima.
 
 
Na reviji Brandona Maxwella zračila je elegancijom u poputno bijeloj kombinaciji pletene dolčevite i lepršavih svilenih hlača, koju je razbila svijetloplavom torbicom. Istu večer oduševila nas je u još jednom, dosta drugačijem izdanju od ovog.
 
 
Na svečanu večeru koju je organizirao dizajner Jimmy Choo manekenka je došla u seksi crnim hlačama od vinila koje je iskombinirala sa sivom svilenom bluzom i cvjetnim salonkama te usne naglasila crvenim ružem. Nove šiške su joj u oba slučaja osigurale dodatnu dozu seksepila i ovo je definitivno odlična promjena za Rosie.