Jesenski odabiri najpoznatije "grive" na Instagramu

Foto: Naive.hr, Instagram

NEGIN Mirsalehi, preslatka nizozemska blogerica, osvojila je društvene mreže svojim kreativnim i jedinstvenim modnim izričajem, odličnim osjećajem za biznis u modnoj industriji i naravno - kosom (gledajući tu raskošnu "grivu" na Instagramu pojavi se doza ljubomore, moramo priznati).

Donosimo vam nekoliko njezinih odličnih jesenskih #ootd izdanja koje bismo rado isfurali, samo prije toga moramo obaviti shopping ključnih komada na naive.hr .

Za šetnju Parizom odabrala je karirani blazer koji je definitivno najtrendi komad sezone, ali zbog njegove vintage vibre koju vežemo uz francuski chic jasno nam je zašto je odluka pala baš na njega.



Iako možda nećete šetati Parizom, ne znači da vam karirani blazer nije potreban. Ooo, itekako je! Naručite ga na Naive.hr i u vaš grad, na vašu adresu stiže doza francuskog vintage chica.

Sigurno ste primijetile kako su brojne blogerice i celebovi kao Chiara Ferragni i Mila Kunis ove sezone isfurale trend oversized bijelih košulja s čizmama iznad koljena, ali Negin nas je oduševila svojom ležernijom kombinacijom.



Hoodica na bijelu oversized košulju savršen je outfit za ove hladnije dane, pogotovo ako kombinaciju zaokružite s čizmicama iznad koljena. Bijelu oversized košulju možete pronaći na naive.hr po cijeni od samo 199,00 kn (wow!).

Iako smo trend crno-bijelog kockastog uzorka često viđali u ljetnim mjesecima, ne znači da ga se moramo odreći u hladnijim danima. Pogotovo jer se tako savršeno uklapa u zimske outfite kada nam se nose neutralni tonovi, a opet želimo imati statement komad.



Na shopu Naive.hr čekaju vas odlični komadi s ovim uzorkom koji će podići svaki dosadni zimski outfit, a nećete morati puno razmišljati kako i s čime ih iskombinirati.

Psst, kupovinom dvaju ili više ključnih komada na www.naive.hr osigurat ćete si besplatnu dostavu! Sigurni smo da ćete ih u njihovoj odličnoj ponudi naći više.