Jeste li uočili veliki ožiljak na glavi Kate Middleton? Evo kako ga je dobila

Foto: EPA, Getty Images

NIJE lako biti supruga britanskog princa.

Mediji pomno prate vaš svaki pokret i analiziraju vaš izgled do najsitnijeg detalja. No jedan detalj na glavi Kate Middleton nam je svima uspio promaknuti, sve do sada.

Ako ga ni vi niste uočili, sada ćete se zapitati kako vam je uspio promaknuti jer je riječ o velikom ožiljku koji vojvotkinja od Cambridgea odmalena ima na glavi. Obično ga prekriva kosom, no u nekoliko prilika se nazirao ispod nje, a vjerujemo da ćete ga na sljedećoj fotografiji uočiti iz prve:

Budnom oku javnosti već 2014. godine, od kada datira ova fotka, nije promaknuo čudan detalj na Kateinoj glavi, a u medijima su zaključili da se radi o loše postavljenim ekstenzijama za kosu, piše InStyle, no iz Kensingtonske palače otkrili su da je riječ o nečemu puno ozbiljnijem.

"Radi se o ožiljku od operacije koju je imala u djetinjstvu", napisali su u službenom priopćenju, ali nisu objasnili o kakvoj je točno operaciji bila riječ. No time su barem potvrdili da Kate ima prirodno bujnu i prekrasnu kosu te da joj ekstenzije ni umeci nisu potrebni.