Jezivi modni dodatak: Jared Leto na Met Gali u rukama nosio svoju glavu

Foto: EPA-EFE

GLUMAC i frontmen benda Thirty Seconds to Mars Jared Leto poznat je po ekscentričnim outfitima, no na ovogodišnjoj Met Gali nadmašio je samog sebe.

Iako je nosio haljinu, to nije bio ni približno najluđi dio njegovog outfita jer se na eventu pojavio sa svojom glavom u rukama.

Jezivi modni dodatak skrenuo je poglede s njegove crvene Gucci haljine ukrašene lancima, a Jared je na crvenom tepihu priredio pravi šou.

Inspiraciju za ovaj outfit pronašao je na reviji modne kući Gucci održanoj u Milanu u veljači 2018. godine, kad su modeli pistom također prošetali s glavama u rukama, čega se možete prisjetiti OVDJE.

Jared je jako dobar prijatelj s kreativnim direktorom Guccija, Alessandrom Michelleom, čije kreacije nosi najčešće i koji mu je sigurno pomogao složiti i ovaj outfit, a i on se sam potrudio biti primijećen na Met Gali.

Kao jedan od domaćina večeri, uz Harryja Stylesa, Lady Gaga i Serenu Williams, dizajner je za event obukao svileni sjajni crveni kombinezon s raskošnim volanima i napuhanim rukavima te je look upotpunio srebrnim ukrasom za glavu. Pratnju na crvenom tepihu činio mu je spomenuti pjevač i bivši član One Directiona koji je nosio prozirnu bluzu, crne hlače i cipele s povišenom potpeticom.

Ostale zanimljive stajlinge s ovogodišnje Met Gale pogledajte OVDJE.