Još jedna poznata Hrvatica viđena je vani u "pidžami"

Foto: Instagram

NAŠE slavne dame iz dana u dan dokazuju da u stopu prate sve modne trendove.
 
Nakon što su svjetski poznate zvijezde i trendseterice poludjele za takozvanim "pidžama odijelima", u trend u se zaljubile i domaće fashionistice. A iako u svom imenu imaju riječ pidžama, tu se nikako ne radi o odjeći za spavanje, već o odijelima koja izgledom i tkaninom podsjećaju na pidžame. Najpopularnija su ona svilena i to pogotovo cvjetnog uzorka, a baš su takva odijela odabrale i dvije domaće zvijezde. O kombinaciji Sonje Kovač već smo pisali, a još jedna slavna Hrvatica, koja je vani uhvaćena u "pidžami", je voditeljica Antonija Stupar Jurkin.
 
 
Lijepa voditeljica za večernji izlazak s prijateljicama izabrala je bijelo odijelo s cvjetovima u nježnim nijansama i ispod njega obukla najobičniju bijelu majicu, za razliku od Sonje, ali i drugih slavnih dama koje svoja "pidžama odijela" najčešće kombiniraju s kratkim topićima, koji otkrivaju dosta gole kože. 
 
 
Ispod širokih nogavica provirile su joj i jarko ružičasta sandale, koje je uskladila s ružem za usne, a s obzirom na to da se radi o jednoj od naših najzgodnijih voditeljica, na Antoniji je ta kombinacija izgledala odlično.