Još jedna torbica preplavila je ormare fashionistica i naše Instagrame

Foto: Instagram, Zara

IMAMO novi modni hit na Instagramu.

Ovoga puta u pitanju nisu Gucci ili Dior torbice, već jedan model brenda Staud, točnije kožna torba, koja podsjeća na viseću teglu za cvijeće.

No, već dobro znate kako u 2017. godini vrijedi samo jedno pravilo: što neobičnije i otkačenije, to bolje, a čini se kako doista svaka roba nađe svog kupca.

 

Brend Staud dolazi iz Los Angelesa te je u novoj kolekciji izbacio torbicu u obliku glinene lončanice, koja je još k tome ubačena u mrežu te ima kožne ručkice u identičnoj boji.

Radi se o modelu Moreau Bucket, koja je toliko popularna da je trenutno rasprodana, iako joj cijena nije mala - 2600 kuna.

Tako je ova torba postala novi ljetni hit, a blogericama, Instagram zvijezdama, celebrity curama i modnim influencericama, koje zarađuje dobre plaće svojim poslovima, ovaj je iznos od 350 eura prilično smiješan pa ne čudi da su slike torbice preplavile društvene mreže.

A ako vam je zanimljiv ovakav oblik, u Zari smo pronašli jednu kožnu s resicama, u crno-zelenim tonovima, koja je nekad koštala 600, a sada stoji 300 kuna, što je daleko prihvatljivija cijena.