Jude Law danas slavi 39. rođendan!

TKO bi rekao da seksi glumac Jude Law već ima 39 godina? Zgodni Britanac,  kojeg trenutno imamo prilike gledati u kinima u ulozi pomoćnika Sherlocka Holmesa, već desetljećima osvaja srca žena diljem svijeta, ali i pohvale filmskih kritičara koji osim njegova lijepa izgleda hvale i neupitan talent i posvećenost poslu.

Jude je počeo glumiti već u mladim danima i to u kazalištu, a prve zapažene uloge ostvario je u filmovima "Talentirani gospodin Ripley" i "Studengori" za koju je dobio i nominaciju za Oskara. Nagradu Tony dobio je za kazališnu ulogu Hamleta, a osim glumačkih uspjeha, javnost je privukao i svojom burnom vezom sa prekrasnom Siennom Miller koju je prevario s dadiljom svoje djece. Ovaj plavokosi ljepotan ima troje djece iz prvog braka, a premda nije pretjerano uzoran suprug ili dečko, uvijek se naglašava da je brižan otac.

Šuška se da bi uskoro mogao ponovno zaigrati na brodvejskim daskama i to u predstavi "Anna Christie", što oduševljava njegove obožavateljice koje ga tako mogu doći gledati uživo.