Kako diše? Tamara Ecclestone ponovno se uvukla u premalu haljinu

Foto: Splash News, X17/Guliver

BOGATA nasljednica može si priuštiti baš sve što poželi.


Radi se o Tamari Ecclestone koja je jučer uživala u izlasku sa suprugom Jayjem Rutlandom te sestrom Petrom i njezinim novim dečkom Samom Palmerom u kojem je pronašla utjehu nakon bolnog razvoda od bivšega supruga Jamesa Stunta koji ju je psihički i fizički zlostavljao.



Najviše pažnje privukla je 33-godišnja Tamara koja nikada nije imala previše ukusa za modu unatoč bogatstvu, no barem je u posljednje vrijeme smanjila doživljaje s bojama, različitim uzorcima, perjem, šljokicama i sličnim stvarima s kojima je tako lako prijeći granicu dobrog ukusa.



No bogata nasljednica sada je počela griješiti s nečim drugim, a radi se o preuskoj odjeći od koje ne odustaje unatoč činjenici da je nabacila pokoji kilogram viška.

Umjesto da ih pametno sakrije odabirom primjerenije odjeće, brineta baš uvijek uskoči u komade za koje se cijeli svijet pita kako je to uspjela.



Upravo je tako bilo i sinoć gdje plava sako-haljina s upečatljivim zlatnim gumbima uopće nije bila loša ideja, jer radi se o jednom od hit komada sezone, naravno da nije bila toliko uska jer na nekim fotografijama izgleda kao da nasljednica jedva diše.

Nadamo se da će joj netko uskoro dati pokoji stilski savjet ili da će dotična otpustiti stilista.