Kako impresionirati frajera

NIJE bitno koliko si dugo sa svojim dečkom ili koliko se flegma postavljaš prema njemu, svaka cura potajno želi impresionirati svog dečka svaki dan iznova. Isprobaj naših deset savjeta koje će ti pomoći da ga podsjetiš s kakvom kul curom ima posla.

Donje rublje

Nije potrebno kupovati neobično seksi donje rublje kako bi ostavila svog dečka bez daha, dovoljno je samo da ga uskladiš. Pobrini se da se boja tvojih gaćica uvijek slaže s bojom grudnjaka. Osim što ćeš izgledati bolje, ostavit ćeš dojam da si imala u planu da ga on vidi.

Nauči nešto o njegovoj strasti

Ako je njegova strast glazba, sport ili auti, nauči ponešto o tome. Prije nego počneš istraživati, zapamti, nije poanta nadmudriti ga i znati više o njegovom bendu nego on, već pokazati interes za njegove hobije.

Multitasking

Dečke impresionira kad cure rade više stvari od jednom, prvenstveno zato jer oni nemaju tu sposobnost. Ostavlja ga bez teksta tvoja sposobnost da u isto vrijeme pričaš na telefon i lakiraš nokte te ga još k tome podsjetiš na njegov termin kod zubara, na koji je on, naravno, potpuno zaboravio.

Nauči primiti kompliment


Kad ti tvoj dragi uputi kompliment zahvali se kao prava dama. Izbjegavaj rečenice poput "Ne vjerujem ti", "Ovo je stara haljina" ili "Udebljala sam se dvije kile", jer osim što je takav stav potpuno neprivlačan, on će se početi osjećat blesavo što ti je uopće uputio kompliment.

Bildaj mu ego

Daj mu kompliment, pohvali ga i reci mu koje ti se stvari kod njega sviđaju, smij se njegovim šalama, divi se njegovim bicepsima i slušaj savjete koje ti daje. On će se kraj tebe osjećati važnije, rast će mu samopouzdanje i nakon razgovora s tobom osjećat će se puno bolje u svojoj koži. Pazi na granicu između komplimenta i očajničkog divljenja.

Dopusti mu da se pobrine za tebe

Iako si neovisna cura dopusti mu kadkad da plati večeru, kupi ti poklon ili otvori vrata, dopusti mu da se osjeća kao muškarac i zaštitnik.

Budi direktna

Ako nešto želiš, reci mu to bez ustručavanja. Ako ga želiš opet vidjeti reci mu to direktno, naravno da postoji šansa da će te odbiti ali ćeš odati dojam samouvjerene cure koja zna što želi.

Daj mu vremena

Pokušaj razumjeti da on nekada jednostavno ne želi razgovarati, da mu treba samoća i ne dosađuj s pitanjima "jel sve u redu", "što ti je?" i slično. Ne pokušavaj ga natjerati na razgovor nego pokušaj shvatiti da i on treba vrijeme za sebe.

Sredi se za njega

Iako ti je jedna od najdražih stvari što kraj njega možeš furati trenerku i biti bez šminke transformiraj se u glamuroznu divu tu i tamo kako bi ga iznenadila. Stavi crveni ruž, visoke pete i seksi haljinu samo za njega, to će ga itekako impresionirati.

Skuhaj mu nešto

Impresioniraj ga nekom svojoj vještinom, skuhaj mu večeru, to će ga impresionirati i učiniti da se osjeća posebnim. A kad shvati da se njegova seksi djevojka snalazi i u kuhinji ostat će bez teksta.