Kako je Kate Middleton modno pokorila Švedsku

Foto: Getty

KATE Middleton i princ William trenutno su na kraljevskoj turneji u Skandinaviji koju, nakon posjete Švedskoj, nastavljaju u Norveškoj.
 
A izgleda da je trudna vojvotkinja za putovanje spakirala svoje najbolje krpice jer je u samo par dana zaredala puno odličnih stylinga. 
 
 
Iako je u Švedsku stigla u ležernom izdanju i zaigrala hokej s djecom, čak i u čizmama za snijeg te kapici s pomponom izgledala je jako chic, a nosila je i odličan kaput od brušene kože s potpisom londonskog brenda Burberry. Nakon zabave na ledu na ledu, Kate i William susreli su se sa švedskim kraljevskim parom, princezom Victorijom i princem Danijelom. 
 
 
Kate je za tu prigodu obukla zeleni kaput s krznenim ovratnikom dizajnerice Catherine Walker i iskombinirala ga s crnom šubarom te čizmama u istoj boji. I princeza Victorija izgledala je jako chic u maslinasto zelenom kaputu vojničkog stila. 
 
 
Ispod kaputa, vojvotkinja od Cambridgea nosila je haljinu u istoj zelenoj nijansi te s potpisom iste dizajnerice, a za ručak sa švedskom kraljevskom obitelji preobula se iz čizama u crne salonke. Isti dan Kate je zablistala u još jednom elegantnom izdanju, za večeru u britanskoj ambasadi u Stockholmu. Za tu prigodu odabrala je dugačku zlatnu haljinu s cvjetnim uzorkom iz prošlogodišnje kolekcije modne kuće Erdem.
 
 
Drugi dan posjete Švedskoj Kate je započela u još jednom odličnom kaputu pepita uzorka dizajnerice Catherine Walker  koji je iskombinirala s modnim dodacima u zagasitim crvenim i smeđim nijansama.
 
 
Ispod efektnog kaputića nosila je elegantnu bijelu haljinu Alexandera McQueena koja je lijepo zaokružila njen trudnički trbuščić.
 
 
Za svoj večernji outfit istog dana, odabrala je prekrasnu plavu haljinu od kraljevskog baršuna modne kuće Erdem, kojom je potvrdila da, baš kao i brojne moderne trudnice, ne nosi isključivo trudničke komade. 
 
 
Britanski kraljevski par svoju skandinavsku turneju nastavlja u Norveškoj koju će Kate, vjerujemo, također modno pokoriti, baš kao što je i Švedsku.