Kako nositi haljinu preko traperica?

Foto: Instagram, Luka Šangulin/Pixsell
 
NEOBIČAN trend koji je ove jeseni preplavio ulice i modne piste daje novo značenje slojevitom odijevanju.
 
Sada je moderno nositi haljinu preko traperica, a iako se ta kombinacija naoko čini kao jednostavna, tko ju je probao složiti uvjerio se da to i nije baš tako lako. Za spajanje ovih dvaju nespojivih komada u kombinaciju koja izgleda dobro potrebno je znati neke stilske trikove i ne možete jednostavno obući traperice te haljinu preko njih.
 
 
Za početak, važno je pažljivo odabrati kroj haljine jer ovaj trend ne funkcionira baš sa svakom, a najsigurniji izbor su modeli na preklop. 
 
 
Laskavim, pripijenim haljinama u ovom trendu nema mjesta i uvijek su bolji izbor široki modeli, pogotovo ako imaju prorez.
 
 
No ako ste dovoljno samouvjerene i znate nositi baš sve što stavite na sebe, onda možete obući i usku haljinu, baš poput naše zgodne glumice Nataše Janjić.
 
 
Ovisno o dužini rukava, haljinu možete obući samu ili preko dugačke majice, ako se radi o modelu na bretele, a cijeli look izgledat će zaokruženije upotpunite li ga cool jaknicom.
 
 
A jedan odličan trk za kombiniranje haljine s trapericama krademo i od Olje Vori koja je svoju lepršavu maxi haljinu "spontano" ugurala u traperice, s prednje strane.
 
 
Na noge obujte što god želite jer više nije zabranjeno kombinirati haljine i tenisice, no želite li izgledati profinjeno, onda se odlučite za salonke na špic ili gležnjače sa štiklom.