Kako sačuvati preplanuli izgled

VRATILA si se s mora i već nakon tjedan dana primijetila da tvoja preplanula boja lagano blijedi? Ne postoji načini da očuvaš boju s mora tjednima, ali postoje mali trikovi koji će ti pomoći da produljiš trajanje svom izgledu kraljice plaže.

1. Nastavi koristiti proizvode za održavanje boje

Premda više nisi na moru, iskoristi do kraja tubicu kreme ili gela koja se nanosi poslije sunčanja. Preplanula boja dulje će se zadržati, a koža će ti biti lijepa i njegovana.

2. Koristi šminku u smeđim i brončanim tonovima


Lice šminkaj u toplim tonovima kako bi još više naglasila svoju preplanulost. Brončano sjenilo i crni tuš pristaju uz sve boje očiju, a pomoći ti da izgledaš svježe i seksi.

3. Varaj uz pomoć kreme za samotamnjenje

Svakih nekoliko dana nanesi kremu za samotamnjenje na cijelo tijelo i lice kako bi što dulje održala preplanuli izgled. Prije kreme za samotamnjenje nemoj zaboraviti napraviti piling.

4. Koristi bronzer na cijelom tijelu


Nemoj se bojati koristiti bronzer (koji inače nanosiš samo na lice) na cijelom tijelu. Velikom četkom lagano "opraši" ramena, ključne kosti i noge bronzerom koji je sličan boji tvoje puti. Ipak, pripazi da bronzer nanosiš u malim količinama kako bi izbjegla velike smeđe mrlje po tijelu.

5. Nosi odjeću koja ističe preplanulu put
Crna, bijela i žarke boje neka postanu tvoji najbolji prijatelji ako želiš istaknuti preplanulu put. Bljedunjave boje ionako ćeš moći nositi cijele zime.