Kako odabrati idealnu nijansu nude ruža za usne?

Foto: Instagram

KADA su u pitanju nude ruževi, onaj koji odgovara vašim prijateljicama vrlo vjerojatno neće u potpunosti odgovarati i vama. 
 
Svaka od nas ima svojstven podton kože, drugačiju prirodnu boju usana, nijansu kose i slične značajke koje su presudne za savršen odabir neutralnog ruža za kojim ćemo posezati svakodnevno.
 
 
Zasigurno se često zateknete u drogeriji kako ruž prislanjate uz usne i tako procjenjujete koja je boja najbolja za vas. Nažalost, takav odabir nas uglavnom razočara kada kod kuće isprobamo taj ruž na usnama i pod uobičajenim osvjetljenjem. Ruž u sticku obično je nekoliko nijansi tamniji nego na usnama. Osim toga, ne možete znati kakve su tekstura i gustoća ruža što su isto vrlo bitni čimbenici pri odabiru prave nijanse. 
 
 
Zato se sljedeći put pri odabiru koristite jagodicom prsta. Jagodice na našim prstima imaju boju najsličniju našim usnama i prikazat će nijansu ruža onako kako bi izgledala na njima. Jednostavno nanesite ruž na jagodicu kažiprsta, prislonite prst uz gornju usnu i odaberite boju koja vam se učini najprikladnijom za vas. Uz to, ne zaboravite se odmaknuti od neonskih svjetala koja također mogu utjecati negativno na vaš odabir.