Kako preživjeti zimu u suknji?

Foto: Instagram

BUDIMO realni, ženama nije teško patiti zbog mode.
 
No nije isto provesti dan u neudobnim štiklama i provesti cijelu zimu smrzavajući se u suknji. Zbog mode se ne isplati riskirati zdravlje, no srećom postoji način da i preko zime ostanete ugrijani u suknji. Ključ je u slojevitom odijevanju koje i nije neka novost, ali svaka sezona donosi neke nove načine za slaganje slojeva.
 
 
 
Tako je ove zime popularno suknju iskombinirati s nekim debelim najlonkama s uzorkom ili u jarkoj boji koje se ne moraju nužno uklapati u ostatak kombinacije, ali i s visokim, pripijenim čizmama u stilu čarapa koje su hit sezone i koje najbolje izgledaju uz minice.
 
 
 
Suknje midi dužine odlično će izgledati i u paru s bilo kojim drugim modelom visokih čizmi koje sežu ispod njih, a tu se zaista možete poigrati različitim siluetama. Naš savjet je da, ako nosite usku suknju, odaberete nešto širi model čizama i obratno te tako stvorite savršeni balans.  
 
 
 
Što se tiče ostatka outfita, minice je najpopularnije kombinirati s debelim, velikim džemperima koji izgledaju iznenađujuće chic i u paru s dužim, plisiranim suknjama. Klasični, dugački kaput idealan je izbor uz svaku dužinu suknje, dok će krznene bunde izgledati najbolje u paru s mini i uskim modelima suknji. Inspirirajte se odličnim stajlinzima s Instagrama i provedite zimu u suknji bez smrzavanja: