Kako se mijenjaju ljubavne navike od ranih do kasnih 20-ih?

Foto: Screenshot Youtube

PROMJENA je velika.

1. Što želiš od muškarca
 
U dvadesetima su u obzir dolazili i mamini i tatini sinovi, izgubljene umjetničke duše, zločesti dečki... Krajem 20-ih samo želiš pored sebe nekoga na koga baš uvijek možeš računati i tko zna što želi od života.
 
2. Izgled
 
Nekada davno mislila si kako je baš sve u izgledu, dok ti se danas više sviđa ono što je u njegovoj glavi, a ne na njoj.
 
3. Gdje upoznaješ potencijalne partnere?
 
Ranije bilo gdje, gdje postoji šank, puno ljudi i zabava do jutra. Kasnije to uglavnom ide preko posla i zajedničkih prijatelja.
 
4. Kakve spojeve preferiraš
 
Odlaske u kino ili na piće, zamijenile su poduže večere u restoranu, uz mirnu atmosferu, bocu vina i ugodni razgovor.
 
5. Uočavanje crvenih zastavica
 
Za vrijeme fakulteta, mislila si da se baš svaki frajer može promijeniti i da neke mane nisu tako strašne. Danas? Ne bi više nikad izlazila s frajerom, koji te spušta ili mulja.
 
6. Tvoje nesigurnosti
 
Davno prije, mislila si kako se moraš pretvarati, kako bi se svidjela nekom frajeru. Danas si svjesna svojih vrlina i ne bi više nikad dopustila da ih netko omalovažava.
 
7. Svađe
 
One u ranim 20-ima uključivale su vikanje, ružne riječi, durenja i bacanja stvari. Danas se svađaš puno pametnije, a sve se brzo završi razgovorom.
 
8. Prekidi
 
Prekidi su za tebe nekada predstavljali smak svijeta. Kasnije se puno brže miriš s njima. Jednostavno nije išlo i to je to.