Kako su celebrity trudnice postale modne ikone?

Foto: Instagram, Getty

KRAJEM listopada Chiara Ferragni na Instagramu je objavila sretnu vijest.
 
Ona i njen zaručnik, talijanski reper Fedez, čekaju svoje prvo dijete. Čim smo to čuli, znali smo da slijedi puno odličnih trudničkih izdanja, a najpoznatija blogerica na svijetu nije nas iznevjerila. 
 
 
No njen se stil nije puno promijenio u trudnoći, dapače, i dalje svoj trbuščić odijeva u skupocjene dizajnerske krpice koje bi nosila i da nije trudna.
 
 
Tko kaže da se u trudnoći morate odreći glamuroznih haljina ili kožnih minjaka? Chiara se ne bi složila, baš kao i mnoge druge slavne dame koje su proteklih nekoliko godina bile trudne.
 
 
Pojam "trudnički stil" više ne znači što i nekad. Moderne trudnice sve rjeđe zaviruju u trudničke odjele i radije nose normalnu odjeću. Srećom, i  trendovi su na njihovoj strani.
 
 
Komadi poput predimenzioniranih džempera ili sportskih majica koje glume haljine su kao stvoreni za trudnice, a trenutno su jako popularni.
 
 
A moramo primijetiti da Chiara voli i istaknuti svoj trbuh u pripijenim komadima  te se usput pohvaliti svojom i dalje jako zavidnom linijom.
 
 
No blogerica ovoga puta nije pokretačica trenda. Slavne dame poput Jessice Albe, Rosie Huntington-Whiteley i Chrissy Teigen također su u trudnoći ostale vjerne svom stilu i zanemarile trudničku odjeću, a čini se da je taj trend sve popularniji.