Kako usrećiti ženu? Lako!

Foto: Vogue

NASLOV obećava, a mi ćemo se potruditi da ga opravdamo. Znamo da muškarci silno žele usrećiti žene u svojim životima, a znamo i da im mi to vrlo često otežavamo. Usrećiti ženu je zapravo poprilično lako, ako možete slijediti ova pravila.

Dajte nam da budemo u pravu
 
Čak i ako nismo, ako nije baš jako, jako važno - priznajte da smo u pravu i svima će biti lakše. Možda nije fer, ali definitivno je recept za mir u kući. Muškarci uvijek traže rješenje za neki problem, a žene su sklonije dugim raspravama bez rješenja. Ako želite izbjeći duge rasprave, recite da smo u pravu i žalite se frendovima.
 
Shvatite razliku između onog što kažemo…
 
… i onog što mislimo. Na primjer, kad kažemo da nam je sasvim ok što idete na kavu s bivšom, zapravo mislimo da biste trebali ostati kod kuće i blokirati ju sa svih strana s kojih vam se može javiti. Mi vam to nikada nećemo reći, zato je važno da to sami zaključite.
 
Očekujte naše potrebe
 
Ako vam žena mora reći da želi da joj usred radnog dana pošaljete lijepu poruku, to više nije iznenađenje. Žene obožavaju romantične geste, a još više vole kad se muškarci istih sami sjete. Ako predvidite naše želje i potrebe, biti ćemo jako, jako sretne.