Kakva sreća! Hit frizura sezone pristaje svim oblicima lica

Foto: Getty, Splash, Instagram

OD CRVENOG tepiha do Instagrama, ova jednostavna frizura popularnija je no ikad.
 
Možda ste ju nosili u osnovnoj ili srednjoj školi, a sada ima odobrenje Beyonce, Rihanne, Belle Hadid, Khloe Kardashian te brojnih drugih slavnih dama i svima stoji odlično. Radi se o polu-podignutoj kosi svezanoj u visoki konjski rep koja se nametnula kao neočekivana hit frizura sezone. 
 
 
Za ovakvu frizuru ne trebaju vam stručne ruke i neće vam oduzeti puno vremena, a pristaje baš svakom obliku lica ako je pravilno oblikovana. 
 
 
Na ovalnom licu najbolje će izgledati ako podignete i svežete u rep veći dio kose koji je u ravnini s obrvama te prekrijete uši.
 
 
Želite li vizualno izdužiti okruglo lice, također podignite dio kose koji je u ravnini s obrvama, ali otkrijte i uši te rep svežite visoko na glavi.
 
 
Srcolikom licu najbolje će pristajati rep svezan iznad ušiju s nekoliko "spontanih" pramenova koji uokviruju lice i čine ga mekšim.
 
 
A ako je vaša lice ovalno i usko, vizualno ćete ga proširiti ako rep ne svežete previsoko te ga radije povučete prema natrag i otkrijete uši. 
 
 
Također, za najbolje rezultate nabavite kvalitetne elastične gumice koje se neće opustiti jer je važno da podignuti dio kose bude dobro stegnut, a malo pjene ili laka za kosu pri stiliziranju također neće biti naodmet. 
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz frizure, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: frizura.
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.