Kate Middleton iznenadila frizurom inspiriranom Igrom prijestolja

Foto: EPA-EFE, Twitter

VOJVOTKINJA od Cambridgea Kate Middleton može se pohvaliti prekrasnom bujnom kosom koja je uvijek savršeno isfenirana i stilizirana.

A njena frizura bila je u posebnom fokusu na sajmu Chelsea Flower Show na kojem je predstavila svoj vrt. Kate se isti dan dvaput pojavila na eventu, prvo sama i u ležernom izdanju s hit modelom hlača sezone, a zatim sa suprugom Williamom i kraljicom Elizabetom II. Za drugi posjet sajmu se malo više sredila, a obukla se u skladu s prigodom. 

Kate je nosila dugačku haljinu cvjetnog uzorka s čipkastim detaljima modne kuće Erdem čija je cijena 3920 dolara, odnosno preko 26 tisuća kuna, i bež špagerice s platformom koje ima već godinama i nosila ih je u nekoliko prilika. No ovoga puta pažnju s outfita skrenula je njena frizura.

Kate je dio kose splela u pletenicu, a s ovom frizurom podsjetila nas je na junakinje serije Igra prijestolja. Tko zna, možda je i vojvotkinja obožavateljica serije, a možda je sasvim slučajno napravila ovakvu frizuru dan nakon finala serije. U svakom slučaju, stoji joj odlično i odličan je odmak od njezinog uobičajenog looka.