Kate Middleton je nabavila sve najpopularnije modne dodatke sezone

Foto: Getty Images, EPA-EFE

OTKAKO se vratila s rodiljnog dopusta, Kate Middleton oduševljava nas svaki put kad se pojavi u javnosti.

Osim što je u nekoliko prilika dokazala da joj ne trebaju nove krpice kako bi zablistala, novac koji je uštedjela na odjeći uložila je u hit modne dodatke kojima je podigla svoj besprijekoran stil na još višu razinu.

Pogledajte o kojim je dodacima riječ i nabavite ih želite li i vi biti u koraku s aktualnim trendovima.

Okrugle zlatne naušnice

Trend u nakitu koji se još prije par sezona vratio u modu i dalje traje, a Kate je savršen dokaz da su, iako djeluju jednostavno, ovakve naušnice uvijek pravi mamac za poglede.

Mini torba s ručkom

Iako su joj najdraže clutch torbice u koje navodno i stane baš sve što joj treba, Kate ove sezone nije odoljela trendu mini torbi s ručkom.

Obruč za kosu

Iako su njihov povratak u modu najavili i vodeći dizajneri, otkako je Kate prošetala s crnim baršunastim obručem na glavi, svi su poludjeli za ovim retro dodatkom.

Baršunaste salonke

Kate obožava klasične salonke i dosad smo je najčešće viđali u njihovim crnim ili nude varijantama. No ove sezone odvažila se na salonke od kraljevskog baršuna koje, osim što prate trendove, čine i savršen izbor za članicu kraljevske obitelji. 

Vrpca za kosu

Vrpce i marame već su nekoliko sezona najpopularniji ukrasi za kosu i najlakši su način da u trenu podignete običnu frizuru, poput konjskog repa, a crna baršunasta vrpca kakvu je nosila Kate, izbor je s kojim ne možete pogriješiti.