Kate Middleton je proslavila Uskrs u prekrasnom recikliranom izdanju

Foto: EPA-EFE

KRALJEVSKA obitelj u nedjelju je tradicionalno prisustvovala uskršnjoj misi u kapelici Svetog Georgea u Windsoru.

Trudna vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle preskočila je misu jer bi mogla roditi svakog trena, pa je sva pažnja bila usmjerena prema prekasnoj vojvotkinji od Cambridgea Kate Middleton koja je još jednom dokazala da je kraljica reciklaže.

Kate se na misi pojavila u prekrasnom svijetloplavom kaputu modne kuće Alexander McQueen sa skrivenim gumbima koji je ukrasila srebrnim brošem i ispod kojeg je nosila haljinu iste boje, a look je upotpunila šeširićem s mašnom u nešto tamnijoj nijansi plave. 

A ako vam se ovo izdanje vojvotkinje učinilo poznatim, to je zato što je isti kaput nosila na proslavi Uskrsa 2014. godine, a ponovila je i šeširić te naušnice.

Jedina razlika bile su cipele. Kate je prije pet godina plavi outfit upotpunila bijelim cipelama, dok je ovaj put ostala dosljedna jednoj boji od glave do pete pa je odabrala svijetloplave salonke.

Iako se početkom mjeseca doznalo da je Kate zaposlila novu stilisticu te da bi se njen stil uskoro mogao promijeniti, drago nam je da se nije odrekla svojeg najprepoznatljivijeg stilskog potpisa, a to je ponavljanje outfita.