Kate Middleton ponovila je outfit iz svoje prve trudnoće

Foto: Splash, Getty 

VOJVOTKINJA od Cambridgea netipična je predstavnica kraljevske obitelji.
 
Iako si može priuštiti što god poželi, Kate Middleton često ponavlja outfite, a neke komade nosi godinama, baš poput "običnih smrtnika". A čini se da vojvotkinja još uvijek nije bacila ni komade koje je nosila za vrijeme svoje prve trudnoće. Ako vam je poznat njezin kremasti kaputić, baš kao i crne čizme do koljena, to je zato što ste ih već vidjeli, i to nekoliko puta.
 
 
Kaput britanskog luksuznog brenda Goat vojvotkinja je nosila i 2012. godine, dok je čekala svoje prvo dijete, princa Georgea. Tada ga je također kombinirala s crnim najlonkama dok je na nogama imala salonke, a igrom slučaja, u njezinim rukama i tada se našao buketić. 
 
 
Čizme je nosila već nekoliko puta, a posljednji put u veljači ove godine. Tada ih je iskombinirala s crvenim kaputićem i trapericama.
 
 
No crne čizme s potpisom Stuarta Weitzmana, načinjene od dviju različitih tkanina, Kate je nosila još i 2014. godine i to u kombinaciji s haljinom, a svojim je outfitima dokazala da se radi o zaista svestranom modelu.
 
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Kate Middleton, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Kate Middleton.
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.