Kate Middleton se vratila s porodiljnog u sjajnom ležernom izdanju

Foto: Getty Images, Twitter

RODILJNI dopust Kate Middleton službeno je završio.

Supruga princa Williama u travnju je rodila njihovo treće dijete, malenog princa Louisa, nakon čega se na šest mjeseci povukla iz javnosti kako bi se potpuno posvetila majčinstvu, ali i odmorila. 

Tijekom porodiljnog se ipak nekoliko puta iznimno pojavila u javnosti jer neke događaje, poput vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle, zaista nije mogla propustiti, ali je uglavnom nigdje nije bilo.

No Kate se danas vratila u javnost, i to u povoljnim high-street hlačama u kojima smo je do sada već vidjeli nekoliko puta, i svojim omiljenim visokim smeđim čizmama brenda Penelope Chilvers, koje također nosi već godinama.

Jedini novi komad na njoj bila je maslinastozelena jakna u stilu vjetrovke švedskog brenda Fjallraven. Vojvotkinja nas je poprilično iznenadila ležernim jesenskim izdanjem s već viđenim komadima, no s obzirom na to da je posjetila park Paddington Recreation Ground, njen modni odabir bio je sasvim primjeren.

Njen prvi službeni izlazak nakon porodiljnog, očekivano, nije prošao neopaženo ni na društvenim mrežama, gdje su masovno komentirali i njenu vidno kraću kosu i ležernu frizuru.

 

 

 

Dobrodošla natrag, Kate!