Kate Middleton sva tri djeteta predstavila je u haljinama iste dizajnerice

Foto: Getty, Splash

U BRITANSKU kraljevsku obitelj jučer je stigla prinova.
 
Vojvotkinja Kate Middleton i princ William treći su put postali roditelji, a princ George i princeza Charlotte dobili su malog brata. Kraljevski par isti je dan svog sina predstavio javnosti ispred bolnice St Mary u Londonu, no puno više pažnje od novog princa plijenila je Kate koja je, samo nekoliko sati nakon poroda, izgledala nestvarno dobro.
 
 
Vojvotkinja je nosila elegantnu crvenu haljinu s čipkastim ovratnikom te tako još jednom odala počast princezi Diani koja je u sličnoj haljini i ispred iste bolnice predstavila javnosti malenog princa Harryja, 1984. godine. 
 

 
Kate je na nogama je imala laskave nude salonke dizajnerske kuće Gianvito Ross, dok je njenu haljinu kreirala dizajnerica Jenny Packham, baš kao i haljine u kojima je vojvotkinja pokazala svoja prva dva djeteta. Nakon rođenja princa Georgea u srpnju 2013. godine, Kate je iz bolnice izašla u plavoj haljini na bijele točkice kojom je također odala počast princezi Diani koja je u sličnoj haljini izašla iz bolnice nakon što je rodila Williama. Vojvotkinja je tada na nogama nosila espadrile s platformom brenda Dune.
 
 
Princezu Charlotte Kate je pokazala u žuto-bijeloj haljini s cvjetićima, također s potpisom Jenny Packham te Jimmy Choo salonkama u boji kože.