Kendall i Kylie oštro napadnute zbog majica koje su dizajnirale

Foto: Instagram

SESTRE su se našle na udaru kritika zbog vintage majici iz nove kolekcije.

Kendall i Kylie Jenner ispričale su se zbog majica, koje su za 125 dolara prodavale na stranici kendall-kylie.com, u sklopu svoje nove kolekcije.

Na spornim majicama nalaze se likovi glazbenih legendi, kao što su reperi Biggie i Tupac te roker Ozzy Osbourne, od kojih su dvije mrtve, a cure su u javnoj isprici napisale kako to i "nije bio baš promišljen potez".



"Jako nam je žao i nismo mislile nikoga uvrijediti. Velike smo obožavateljice njihove glazbe", stoji u isprici, koju su najpoznatije sestre na svijetu napisale na Twitteru. Prva je reagirala mama ubijenog reper Biggieja, koja je odmah angažirala i odvjetnički tim te otkrila kako smatra da cure iskorištavaju ime njezinog sina, kako bi zaradile te ih je nazvala bezobraznima.


Što je još gore, na majicama su lica sestara, preko likova spomenutih glazbenika, ali i bendova, kao što su Metallica, Kiss, The Doors i Pink Floyd.



Reagirale su i supruga te kćer Ozzyja Osbournea, Sharon i Kelly, a Sharon je bila puno oštrija. "Cure, niste zaslužile pravo da stavljate svoje lice s glazbenim legendama. Držite se onoga što znate... Ruževa za usne", napisala je na Instagramu.

Sigurne smo kako takvih reakcija ne bi bilo da nisu u pitanju slavne sestre...