Kendall Jenner u maloj crnoj "posvađala sam se s bijesnim psima" haljini

Foto: REX, X17/Guliver

SINOĆ je u Los Angelesu održana premijera filma "Valerian and The City of a Thousand Planets".


Radi se o SF filmu koji je upravo stigao i u naša kina, a koji prati dvoje vladinih agenata zaduženih za održavanje reda u svemiru. Oni kreću u misiju u međugalaktički grad Alpha koji broji 17 milijuna stanovnika, koji su ujedinili svoje talente, tehnologiju i resurse za dobrobit svih. Međutim, nemaju svi na Alphi iste interese i ciljeve.



Film je okupio brojna slavna imena kao što su Clive Owen i Ethan Hawke, ali i manekenku Caru Delevingne te pjevačicu Rihannu koje imaju malu ulogu u filmu.



No, sinoć se još jedna mlada manekenka našla na premijeri, a radi se o Kendall Jenner, koja je također ukrala dio pažnje zahvaljujući neobičnoj crnoj haljinici koju je nosila.



Iako je u njoj otkrila svoje nevjerojatno duge noge, dio dugog rukava izgledao je kao da će otpasti u svakom trenutku pa su se modni kritičari pitali je li Kendall prije premijere naletjela negdje na čopor bijesnih pasa.



Make-up je kao uvijek bio besprijekoran te u zemljanim tonovima, no primijetili smo kako Kendall u posljednje vrijeme zaokreće svoj modni izričaj u nekom drugom smjeru, jer kada ste ju vidjeli u nečemu ovakvom:



Nekako nam se čini da mlada manekenka postaje sve odvažnija kada je u pitanju moda, a i zna da će najviše pažnje privući neobičnim odabirima. Sve je to Hollywood!