Kendall Jenner vraća u modu dizajnersku torbu o kojoj ste maštale 2000. godine

Foto: Broad Image

I DOK se od mode s početka milenija mnogima još uvijek diže kosa na glavi, povratak nekih trendova iz tog razdoblja ipak nas je razveselio.

Odličan primjer takvog trenda su praktične cargo hlače s mnogobrojnim džepovima za koje iskreno ne znamo ni zašto su ikad izašle iz mode, dok se s druge strane nadamo da se, unatoč pokušajima trendseterica, više nikada neće vratiti traperice niskog struka.

A sada je Kendall Jenner odlučila u modu vratiti jednu dizajnersku torbu koja je obilježila rane 2000-te i o kojoj su mnoge od vas tada sigurno maštale. Radi se o torbi s potpisom Louisa Vuittona po kojoj je ispisano ime modne kuće u stilu grafita. Sjećate je se?

U ranim 2000-ima svi koji su nešto značili u modi imali su torbu s ovim uzorkom, uključujući i stariju polusestru Kendall Jenner - Kim Kardashian. A sada je Kendall sama odlučila vratiti ovu legendarnu torbicu u modu te se ovih dana ne odvaja od svojeg vintage primjerka koji kombinira uz večernje i dnevne stajlinge. 

No sve dok se na taj potez ne odluči i brend koji ih potpisuje, ove torbice bit će dostupne samo onima najdubljeg džepa jer rijetki primjerci koje je moguće pronaći samo u vintage shopovima danas koštaju više nego kada su proizvedeni.