Khaleesi otkrila kako je "alatka" Khala Drogoa fantastična

Foto: Screenshot Youtube, Instagram, Splash, Press, JLP

TAKO smo i mislile.


36-godišnji glumac Jason Momoa srca gledateljica diljem svijeta osvojio je u popularnoj seriji "Game of Thrones", u ulozi Khala Drogoa te ljubavnika prelijepe Khaleesi, koju glumi Emilia Clarke.



Iako se njegov lik pojavio samo u jednoj sezoni, što smo itekako zamjerile producentima, Jasona i dalje rado pratimo na društvenim mrežama, točnije na Instagramu, s još 466 tisuća ljudi, koje je zgodni glumac očarao.

A nakon izjave njegove televizijske ljubavnice Emilije kako je "njegov ponos fantastičan", volimo ga još više.



Naime, lijepa Emilia se u nedavnom intervjuu za Glamour raspričala o golim scenama u popularnoj seriji, kojih ne nedostaje, a osvrnula se i na "alatku" zgodnog Jasona. "Vidjela sam taj dio, no bio je prekriven ružičastom fluffy čarapom. Da su ga prikazali, ljudi bi se osjećali loše, jer je nevjerojatan", ispalila je Emilia.



A u stvarnom životu, u svim njegovim čarima uživa 11-godina starija glumica Lisa Bonet, poznata i kao bivša supruga pjevača Lennyja Kravitza, u koje se Jason zaljubio 2005. godine, kada su ih upoznali zajednički prijatelji. 2007. godine par se vjenčao i dobio kćerkicu Lolu, a godinu dana kasnije i sina Nakoa-Wolfa Manakauapoa Namakaeha. Nakoa znači "ratnik", a ostale riječi označavaju snagu, kišu i mrak, a ime se odnosilo na rijetku olujnu noć u LOs Angelesu, kada je mališan rođen.

Njegov prepoznatljivi ožiljak iznad lijevog oka, Jason je zaradio tijekom tučnjave u baru, gdje ga je pobješnjeli sugovornik napao razbijenom bocom. Momoa je završio u bolnici sa 140 šavova na licu i glavi, a izjavio je kako otad pazi kome što govori.

Zgodnog glumca 2018. godine ćemo gledati u ulozi Aquamana, koji će dobiti vlastiti film.