Khloeina posljednja objava na Instagramu izgleda kao poruka njenom dečku varalici

Instagram

VEĆ dva mjeseca u javnosti se nagađa u kakvom su odnosu ostali Khloe Kardashian i otac njenog djeteta, košarkaš Tristan Thompson, nakon njegovog preljuba.

Podsjetimo, NBA zvijezdu kamere su uhvatile kako se u noćnom izlasku zabavlja s nepoznatom djevojkom uoči rođenja njihove zajedničke kćerkice, malene True, koja je dobila tatino prezime Thompson. 

Da mu je Khloe sve oprostila, počelo se šuškati kada je prije nešto manje od mjesec dana uhvaćena kako iz publike prati košarkašku utakmicu Tristanovog tima. No sada je Kardashianka na Instagram Storyju objavila citat koji izgleda kao iskrena poruka njenom dečku varalici.

"Možete biti dobra osoba, prekrasnog duha, no i dalje imate pravo reći nekome: 'Sj***o si me'" napisala je Kardashianka, a s obzirom na cijelu situaciju s Thompsonom, može se lako zaključiti da je ovo upućeno  direktno njemu.

U prilog tome da Khloe ipak nije Tristanu oprostila prijevaru ide i činjenica da je samo dan prije ove objave  poslala čestitku svojoj sestri Kim i njenom suprugu Kanyeu Westu povodom njihove godišnjice braka u kojoj je izostavila Tristana i potpisala samo sebe i True.