Kim priznala da su je dotukle modne kritike: Plakala sam cijelim putem do doma

Foto: Instagram, EPA

JEDNA od trenutno najutjecajnijih trendseterica čiji stil kopiraju milijuni žena diljem svijeta nekoć je bila sve samo ne poželjno lice u svijetu mode. 

U videointervjuu za američki Vogue Kim se prisjetila nekih svojih najupečatljivijih outfita koje je nosila nedavno, ali i nekih davnih iz razdoblja kada je nijedan dizajner nije htio odijevati. 

Outfit za koji je vežu pozitivna, ali i vrlo negativna sjećanja je onaj s njezine prve Met Gale 2013. godine kada je bila pratnja svojem suprugu Kanyeu Westu.

"Bila sam trudna i jako napuhana, tako da sam na svojoj prvoj Met Gali bila ogromna. Na putu prema eventu Kanye mi je u autu rekao da sam prelijepa i da je jako sretan zbog mene. No kada smo se vraćali kući plakala sam cijelim putem zbog sramotnih usporedbi mene i kauča koje su preplavile društvene mreže, a čak je i Robin Williams na Twitteru objavio da izgledam kao gospođa Doubtfire", izjavila je Kim. 

Ipak dodala je kako joj se sada, šest godina kasnije, sviđa ovaj outfit te kako joj je jako puno značilo kada su joj sestre Olsen poručile da su oduševljene njezinim lookom. 

Cijeli intervju s Kim možete pogledati u videu ispod.