Kim prošetala gradom u hlačicama u kojima vi spavate

Foto: X17/Guliver, Splash News

JOŠ jedna očajna kombinacija u nizu.
 
37-godišnja starleta i reality zvijezda Kim Kardashian često je na popisu najljepših žena svijeta te njezino lijepo lice nitko ne može osporiti, no kada je u pitanju moda, kao da se gadno posvađala s njom.
 
 
Starleta obožava uske i često preuske komade, golotinju, a nitko nikada neće zaboraviti njezin nedavni styling iz Pariza, kada je izašla samo u prozirno-crnim najlonkama. I dok Kim očito misli kako diktira trendove, modni svijet i obični smrtnici se blago rečeno zgražaju.
 
Ništa drugačije neće biti ni s posljednjim stylingom kojeg je prošetala u Woodland Hillsu, gdje je snimala nove epizode obiteljskog showa, a vjerovali ili ne, radi se o dizajnerskim komadima njezinog supruga Kanyea Westa.
 
 
 
Kratke sive hlačice koje su zapravo rezana trenirka, široka zelena majica kratkih rukava te bijele čizme-čarape bile su njezin odabir za taj dan, a najviše pažnje privukle su upravo hlačice, koje mnoge žene nose za po doma - za spavanje ili čišćenje kuće.
 
 
 
Istovremeno, njezina starija sestra Kourtney zablistala je u kratkim traper hlačicama i romantičnom crnom topiću, a moramo priznati kako doista izgleda bolje nego ikad, što se za Kim ovoga puta ne može reći.