Koji to ljepotan ljubi Bellu Hadid u Dubaiju?

Foto: Getty, Instagram

VRUĆE noći u Dubaiju?
 
21-godišnja manekenka Bella Hadid jedna je od najtraženijih manekenki današnjice, a nakon što je bila jedna od glavnih zvijezda revije Victoria's Secret u Šangaju, smeđokosu ljepoticu poslovi su odveli u Dubai.
 
 
Tamo je sinoć otvoren Bulgari Dubai Resort, a Bella je blistala u elegantnoj žutoj kreaciji slavnog brenda Fendi koja joj je stajala kao salivena.
 
 
Već smo vam pisali o tzv. tekućoj modi koja je postala pravi hit, a radi se o ugodnim i luksuznim satenskim komadima koje obožavaju i blogerice, ali i zvijezde. Bellinu haljinu nadopunio je i zlatni remen oko struka, kao i luksuzni nakit koji je nosila, dok je na noge stavila štikle na vezanje koje i nisu jedan od omiljenih komada modne struke, no jučer su na njoj izgledale sasvim dobro.
 
 
A Bella je sinoć oduševila i kolegu Jona Kortajarenu koji ju je nagradio i poljupcem, no ako ste pomislili kako se radi o novom paru u modnom svijetu, gadno ste pogriješili. Jon voli muškarce, nažalost brojnih žena, a posljednji s kim ga se povezivalo bio je poznati holivudski glumac Luke Evans.  
 
 
Na istom je eventu blistala i nova Lara Croft, švedska glumica i "it" djevojka Alicia Vikander, u jednoj od najljepših haljina koje smo vidjeli u posljednje vrijeme.