Koliko je heteroseksualnih žena isprobalo lezbijski seks?

Foto: Screenshot Youtube, PornHub, Giphy

ŽENE obožavaju lezbijske porniće, no koliko njih maštu pretvori u stvarnost?

Jedna od najpopularnijih stranica za odrasle, slavni PornHub, kraj Međunarodnog mjeseca žena odlučio je proslaviti objavom podataka o tome što su pripadnice ljepšeg spola najviše gledale na stranici tijekom 2015. godine.

Žene su činile 24 posto posjetitelja spomenute stranice, a najčešće gledana kategorija bile su lezbijke, koje su najviše gledale i Hrvatice.



Jedno je pak drugo istraživanje otkrilo kako je 12,6 posto žena, koje su se izjasnile kao heteroseksualne, imalo seksualni kontakt s drugom ženom.

Seksualni kontakt definiran je kao primanje ili davanje oralnog seksa, ali i kao bilo koje drugo seksualno iskustvo sa ženom.



Jedno je drugo prošlogodišnje istraživanje također pokazalo kako sve više mladih Amerikanaca, ispod 30 godina, točnije njih 31 posto, sebe svrstava u kategoriju biseksualaca.

I brojne slavne ličnosti, poput manekenke Care Delevingne i glumice Kristen Stewart, sve češće otvoreno govore o svojoj biseksualnosti, što sve ide u prilog činjenici kako takve stvari prestaju biti tabu tema.