Koliko muškarcima smeta kada se dugo ne seksate?

Foto: Instagram

UVRIJEŽENO je mišljenje kako je muškarcima seks važniji nego ženama.

No, unatoč tome, brojna novija istraživanja pokazuju kako to baš nije tako te kako je ženama seks također vrlo važan. Kako god bilo, mi smo za potrebe ovog članka, odlučili istražiti kako i koliko točno nedostatak seksa utječe na pripadnike jačeg spola.

Smeta li im ako ga nema neko vrijeme ili to itekako zamjeraju partnericama? Evo što smo saznale.

"Seks mi je jako važan i sve duže od tjedan dana mi je previše. Osim u izvanrednim situacijama, poput bolesti, smrtnog slučaja, udaljenosti i slično."

"Ako sam u vezi, onda mi je redoviti seks potpuno normalan. Ako cura ne želi spavati sa mnom neko određeno vrijeme, nešto se događa, a to ne bi predugo tolerirao."

"Muškarac sam, no otvoreno priznajem - ima dana kada se ni meni ne da. Ponekad sve što želim nakon napornog dana jest doći doma i zaspati pored nje te ni ne pomislim na seks. No, seks jedno mjesečno također nije opcija."

"Dva puta tjedno je minimalno. Sve manje od toga ne dolazi u obzir."

"Ako mi se ta cura sviđa, uopće mi nije bitno koliko se često seksamo. Kad nam dođe, bitno je da je uvijek dobro. Kvaliteta prije kvantitete."

"U mlađim danima mi je količina seksa bila puno važniija. Sad je važno da se razumijemo po tom pitanju i da želimo isprobavati nove stvari. Ne brojim koliko puta tjedno spavamo, jer nema potrebe. Bitno je da oboje uživamo!"

"Ako sa svojom curom ne mogu spavati tri puta tjedno, onda mislim da negdje postoji neki problem. Umor mi nije izgovor, a ni stres. Seks ionako poboljšava raspoloženje."

"Nemam neku određenu brojku koliko se puta tjedno ili mjesečno moramo seksati. No, ako me odbije nekoliko puta zaredom, to nema šanse da ću tolerirati, jer mi je seks u vezi jako bitan."