Komad iz snova: Josh Hartnett

IME i prezime: Joshua Daniel Hartnett
Datum rođenja: 21. srpnja 1978.

Horoskopski znak: Rak
Visina: 191 cm
Status: u vezi sa Sophie Lie
Najpoznatiji TV uraci: "Pad crnog jastreba“, "Pearl Harbor“, "Sin City“
Neobična činjenica: Kada je imao 16 godina, uhvaćen je kako "krade“ u dućanu, ali u stvarnosti je samo s prijateljima snimao filmić o krađi.


Njegova glumačka karijera započela je snimanjem malih nacionalnih reklama i ulogama u serijama, no svoju veliku priliku dobio je 1998. godine, kada mu je ponuđena uloga u filmu "Noć vještica: 20 godina kasnije“ u kojem glumi sina Jamie Lee Curtis.

Od tada smo ga mogli vidjeti u brojnim filmskim hitovima, gdje osim njegove izvrsne glume do izražaja dolazi i njegovo prekrasno tijelo, koje su čast imale iskušati brojne poznate djevojke poput Rihanne, Penelope Cruz, Sienne Miller, Scarlett Johansson… lista je poprilično dugačka.

Ovaj dečko iz susjedstva nije samo još jedan ljepuškasti tinejdžerski hit glumac, njegovi su uratci često vrlo ozbiljne tematike, a osim što glumi u filmovima vrlo ga se često može pogledati i u kazališnim predstavama.

Josh kaže da je osjetio kako je imati slomljeno srce i da bi radije on bio taj slomljena srca nego onaj koji lomi nečije drugo. Sigurni smo da bi svaka žena bila presretna da dobije priliku da joj Josh dotakne srce pa makar ga i slomio na kraju. Uz ovakvo tijelo i pogled, to se čini kao mala cijena.