Kombinacije Melanije Trump o kojima se najviše pričalo u 2017. godini

Foto: Getty

PRVA dama SAD-a ove je godine često bila na tapeti zbog svojih modnih odabira. 
 
Najviše ju se prozivalo zbog "neprimjerenog" odabira obuće, ali i zbog skupih dizajnerskih krpica i to gotovo svaki put kada bi se pojavila u javnosti. Zato smo za kraj godina na jednom mjestu odlučili okupiti 10 Melanijinih "spornih" outfita o kojima se u 2017. pričalo najviše:

Chanel kaput na paljenju božićnih lampica u Bijeloj kući
 
 
Ovo je jedan od njenih posljednjih spornih outfita, a za karirani crveni kaput luksuzne francuske modne kuće Melania je izdvojila nevjerojatnih 70.000 dolara te outfit upotpunila i parom skupocjenih Louboutinki.
 
Gucci haljina u Kini
 
 
Za službenu večeru s kineskim predsjednikom u Pekingu, Melanija je odabrala prikladnu haljinu u stilu kimona s potpisom modne kuće Gucci čija je cijena preko 100.000 kuna, a navodno je za turneju po Kini, Japanu i Koreji ponijela odjeću u vrijednosti od 300.000 kuna.
 
Balmain karirana košulja
 
 
Melanija je na jesen organizirala humanitarni događaj za djecu s kojima je okopavala vrt Bijele kuće. Za tu je prigodu obukla crvenu kariranu košulju koja ne bi bila toliko neobičan izbor da se ne radi o komadu s potpisom modne kuće Balmain čija je cijena oko 8.800 kuna.
 
Manolo Blahnik štikle za uragan
 
 
Nakon što je uragan Harvey pogodio Teksas, Melanija je na internetu izazvala i uragan negativnih komentara jer je pogođeno područje došla posjetiti u skupim Manolo Blahnik štiklama s petom visine 13 centimetara. 
 
Dior kompletić u Francuskoj 
 
 
Ovo je jedno od njenih rijetkih izdanja koje nije naišlo na val kritika, iako je Melania u posjeti Francuskoj od glave do pete nosila crvene komade luksuzne modne kuće Dior.
 
Mary Katrantzou haljina na Kongresnom pikniku
 
 
Razlog zbog kojeg je ova karirana haljina od 15.000 kuna izazvala negodovanje javnosti je taj što je Trump na svom Twitteru uz ovu fotku napisao: "Gradimo budućnost svojim američkim rukama, američkim trudom, američkim željezom, aluminijem i čelikom," a očito nije imao pojma da njegova bolja polovica nosi kreaciju talijanske modne kuće.
 
Dolce & Gabbana za papu
 
 
Melanija je čak i u Vatikanu nosila dizajnerski komad. Iako je svojim outfitom ispoštivala vatikanski protokol, crna čipkasta haljina koju je nosila dio je kolekcije jedne od najluksuznijih talijanskih modnih kuća, Dolce&Gabbane. 
 
Jill Sander haljina u Hamburgu
 
 
Zbog outfita na G20 summitu u Hamburgu, Melaniju su optužili da se pokušava ulizati Nijemcima, jer je nosila sivu haljinu s potpisom brenda Jill Sander koji je osnovao istoimeni njemački dizajner.
 
Vlastita kreacija na inauguracijskom balu
 
 
Bijelu usku haljinu s visokim prorezom koju je nosila na inauguracijskom balu Donalda Trumpa, Melania je navodno dizajnirala sama, uz malenu pomoć svog stilista i modnog dizajnera Hervea Pierrea.
 
Ralph Lauren odijelo za paradu
 
 
U to doba Ralph Lauren bio je jedini dizajner koji nije odbio odjenuti Prvu damu, a plavo odijelo u stilu Jackie Kennedy koje je nosila na inauguraciji, sigurno će ući u povijest.