Konačno sheet maska protiv opeklina od sunca!

Foto: Promo

STRUČNJACI tvrde da je čak 75 posto starenja uzrokovano  foto-starenjem, odnosno utjecajem sunca na kožu! Oštećenja kože uzrokovana su UVA i UVB ultraljubičastim sunčevim zrakama, koje su glavni krivci za crvenilo, odnosno, opekline na koži. 

Poznata hrvatska dermatologinja dr. Željana Bolanča preporučuje korištenje Dermaroller maske na kraju dana nakon dužeg izlaganja suncu, posebno u ljetnom periodu kada je pojačano UV zračenje. 

Dermaroller Maska je novi proizvod na tržištu, napravljena je od izuzetno nježne i ugodne svilene plahtice koja je natopljena njegujućim i obnavljajućim sastojcima za kožu. Matrixyl® je peptid koji aktivira proces obnavljanja kože i može smanjiti oštećenja nastala od UV zračenja. Hijaluronska kiselina je supstanca koju tijelo prirodno proizvodi a zaslužna je za  hidrataciju i regeneraciju kože. Osigurava optimalnu vlažnost kože te poravnava manje bore. Vaša koža će uživati u ugodnom rashlađujućem efektu Maske. Vitamin E će djelovati protiv starenja izazvanog od strane slobodnih radikala.

Dermaroller Maska se preporučuje:
- Nakon sunčanih opeklina ili intenzivnog sunčanja
- Nakon stresnog radnog dana
- Nakon dužeg boravka u klimatiziranim prostorijama
- Tijekom i nakon letenja avionom
- Nakon dermatoloških tretmana (lasera, dermoabrazije, tretmana Dermarolerom itd.)
- Nakon kućnog microneedlinga (tretmana kućnim Dermarollerom)
- Kod osjećaja zategnutosti kože
- Kod pušačke kože
- Općenito za prevenciju štete od okoliša na kožu preporučuje se koristiti jednom tjedno.

Masku držite najmanje 20 minuta ili dok se sastojci ne upiju u kožu. Bogata Dermaroller Maska intenzivno hidratizira i istovremeno potiče proizvodnju kolagena i time vidljivo povećava elastičnost kože. Nakon uporabe vaša koža će izgledati svježe i blistavo. Prije nanošenja preporučujemo Masku staviti u hladnjak radi dodatnog efekta.

Medicinski Dermaroller je inovativna tvrtka iz područja medicine i kozmetike sa sjedištem u Wolfenbüttelu u Njemačkoj. Svojim patentima u području anti age tretmana i proizvodima najviše kvalitete osvojila je brojna međunarodna priznanja, među ostalim i čuveni Aesthetic Awards. Svi proizvodi izrađuju se prema najvišim standardima (ISO 13485), te imaju oznaku europske sukladnosti, CE.

Za još uspješniji tretman Vašeg lica tu je Dermaroller za kućnu primjenu koji će upotpuniti vašu anti-age njegu na najbolji mogući način povećavajući djelotvornost aktivnih sastojaka iz kozmetike i do deset puta. Dermaroller® za kućnu primjenu stimulira intenzivno obnavljanje površine kože i tako savršeno upotpunjuje visokokvalitetnu anti-age njegu, popravlja izgled manjih i većih bora lica, te kože oštećene suncem i starenjem.

Osim što osjetno poboljšava apsorpciju i djelotvornost aktivnih tvari iz anti-age kozmetike, redovita njega Dermarollerom® za kućnu primjenu stimulira stanice kože da brže obnavljaju epidermis i potiču nastajanje novog kolagena. Time će se debljina i čvrstoća gornjeg sloja kože povećati, koža će biti otpornija na vanjske utjecaje, te tako dobiti puniji i mlađi izgled zdravog sjaja.

Svaki Medicinski Dermaroller® za kućnu primjenu ima 192 medicinske mikro igle kojima tretiramo površinu kože i time je stimuliramo odnosno otvaramo kanaliće kojima će anti-age proizvodi prodrijeti dublje u kožu - prema nekim istraživanjima i do 1000 % više nego kod aplikacije bez prethodnog tretmana Dermarollerom®. Svaka igla penetrirat će kožu na dubinu od 0,2 mm, te neće uzrokovati nikakvu fiziološku traumu, niti će dospjeti do srednjeg sloja kože u kojem se nalaze osjetni živci, što kućni tretman čini bezbolnim. Za optimalne rezultate - dramatično poboljšanje teksture i sjaja kože - uređaj treba koristiti uz večernju njegu, 2 do 3 puta tjedno. Kožu treba pažljivo očistiti, po želji nanijeti anti-age serum po vašem izboru, (preporučujemo Dermaroller Lipo-peptide Collagen Booster®), te uz nježan pritisak Dermarollerom® za kućnu primjenu prijeći svaki dio kože (obrazi, čelo, brada, nos) 4 puta u svakom smjeru:okomito, vodoravno, dijagonalno lijevo i dijagonalno desno, izbjegavajući nježnu kožu oko očiju.