Kopirajte Marijanu Batinić i staru traper suknju transformirajte u trendi komad

Foto: Instagram

DOMAĆA voditeljica Marijana Batinić apsolutno uvijek izgleda besprijekorno. Čak i onda kada vozi stari kamionet nakrcan stvarima koje su joj potrebne za ljetovanje u njenoj otočkoj vikendici.

"Uzmete li vi stvar u svoje ruke kad vam se žuri ili strpljivo čekate? Ja strpljenja ni vremena nemam", pohvalila se Marijana u opisu fotografije koju je objavila na Instagramu, na kojoj pozira u ležernoj odjevnoj kombinaciji koju će mnogi rado kopirati.

Narančasti topić s dvostrukim naramenicama kombinirala je uz mnogima omiljen ljetni odjevni komad - traper suknju. Ipak, za razliku od većine traper suknji koje imate prilike vidjeti, ova se može pohvaliti zanimljivim, nimalo dosadnim krojem.

Asimetričan kroj i poderani krajevi zaslužni su za to što je upravo ova suknja vjerojatno ukrala sve poglede na trajektu kojim je voditeljica putovala do otoka. Iako je takve traper komade moguće pronaći i u high street trgovinama, ako niste raspoloženi za odlazak u šoping ili pretraživanje internetskih stranica, vrlo lako možete transformirati i svoju staru suknju na koju ste već zaboravili.

Sve što vam je potrebno je malo dobre volje, škare i stara britvica ili žilet kojim ćete u trenu napraviti trendi poderotine i stvoriti dojam retro komada koji ste upravo izvukli iz maminog ormara.