Kourtney Kardashian izgleda sjajno u badiću koji ovog ljeta vlada Instagramom

Foto: Instagram

NAJSTARIJA sestra iz Kardashian-Jenner klana ne prestaje nas oduševljavati svojim fotkama s ljetovanja.

Kourtney Kardashian trenutno je u Italiji i svakodnevno na Instagramu objavljuje fotografije na kojima joj, vjerujemo, zavide mnogi, što zbog prekrasnih prizora, a što zbog njene kolekcija badića.

A nakon prozirnog bikinija i izazovnog jednodijelnog kupaćeg kostima s velikim izrezima na bokovima i ispod pazuha, Kourtney je sada uskočila u badić koji trenutno vlada Instagramom. No ovdje se ne radi o modelu, već o boji koja se ovog ljeta pokazala najpoželjnijom kada su u pitanju kupaći kostimi, a jasno nam je i zašto.

Kako vidite, riječ je o takozvanoj nude nijansi, odnosno boji kože koja je na glasu kao iznimno laskava kada su u pitanju odjeća i cipele, a efekt je isti i na kupaćim kostimima. Važno je samo pogoditi nijansu koja je najbliža vašem tenu, što je Kourtney odradila sjajno. 

Ona se odlučila za nude bikini s trokutastim gornjim dijelom i svjetlucavim točkicama, koji joj zaista predobro stoji, no vi nećete pogriješiti ni s bilo kojim drugim modelom, bitna je samo njegova boja. A da se zaista radi o hit badiću na Instagramu, dokazuju i ove druge slavne i manje slavne trendseterice koje su ga nabavile ovo ljeto.