Kourtney Kardashian preotela zgodnog dečka slavne manekenke?

Foto: Instagram, Getty

ČINI se kako mlađe doista jest slađe.
 
Barem tako vrijedi u slučaju najstarije sestre Kardashian i majke troje djece, 37-godišnje Kourtney, koja navodno ponovno ljubi, i to 14 godina mlađeg manekena i bivšeg boksača, Younesa Bendjimu.
 
 
Iako se to šuška već neko vrijeme, navodni par tek je prošlog vikenda prvi put fotografiran zajedno, kada su uhvaćeni po izlasku iz jednog hotela na Beverly Hillsu, no po starom dobrom običaju, nisu željeli ništa komentirati.
 
 
Par je izgledao opušteno i sretno, a prve glasine započele su istu večer, kada je u Parizu opljačkana njezina sestra Kim, jer upravo je mlađahni maneken radio društvo slavnoj Kourtney, dok je tulumarila u Gradu ljubavi, koji se očito tako zove s razlogom.
 
 
Zanimljivo je i kako je Younes bivši dečko slavne manekenke Jourdan Dunn, a nije tajna kako Kourtney voli društvo mlađih frajera, otkad je prekinula turbulentnu višegodišnju vezu s ocem svoje djece, Scottom Disickom, s kojim je ostala u vrlo prijateljskim odnosima.
 
 
Naime, neko vrijeme Kourtney se nije odvajala od Justina Biebera, a jednom prilikom uhvaćena je kako u 4 ujutro izlazi iz njegovog hotela, raščupane kose i s velikim osmijehom na licu.
 
 
A ako je zgodni Alžirac doista njezin novi ulov, sve što možemo reći jest svaka čast, a vjerujemo kako ćete se itekako složiti s nama, kada bacite pogled na njegov Instagram profil i selfieje bez majice.