Kozmetički proizvodi koji sabotiraju dobar sex

Foto: Press Foto, Lancome, Dior, Tom For, weheartit

DEČKI obožavaju dotjerane cure, no neki kozmetički proizvodi nepogrešivo tjeraju frajere da odustanu od seksi scenarija. Planiraš li vrući spoj sa svojim dečkom, svakako odustani od sljedećih kozmetičkih proizvoda koji seksi izgledaju samo na filmovima:

1. Umjetne trepavice

Znamo, zbog umjetnih trepavice tvoje lice izgleda glamuroznije, a oči veće, no samo probaj zamisliti izraz gađenja na njegovom licu kad usred sexa vidi trepavicu kako visi s tvog kapka, ili je, u još gorem scenariju, pronađe ujutro u krevetu.

2. Crveni ruž

Crveni ruž reklamira se kao najbolje oružje za zavođenje, no prava je istina da ga ni jedan frajer ne želi vidjeti u svojoj spavaćoj sobi. Čak i ako izostavimo okus koji dečki ne podnose, tu su tragovi koji ostaju na odjeći i koži, ali i na tvojem licu koje sigurno ne izgleda privlačno s razmuljanim ružem oko usana.

3. Lak za kosu

Natapirane frizure ostavi za kino i izlazak s frendicama. Ni jedan frajer ne želi da mu kosa zapne u gnijezdu od kose, a s obzirom na to da dečki cijene prirodnost, kosa koja u krevetu izgleda kao kaciga sigurno neće izgledati privlačno.

4. Teški parfem, i puno parfema na vratu

Cure često pretjeruju s teškim i slatkim parfemima koji frajere više odbijaju no što ih privlače. Za seksi igrice biraj nježne i prozračne parfeme koje blago nanesi iza uha ili na kosu jer, pogađaš - dečki ne vole ni okus parfema koji se u obilnim količinama nalazi na tvom vratu.

5. Puno bronzera i pudera

Shvaćamo da na spoj ne želiš ići bez pudera, no uobičajenu količinu bronzera zaista bi mogla preskočiti. Tvoj dečko sigurno se neće veseliti kad, nakon vruće noći,  na jastučnicama ujutro ugleda ružne smeđe mrlje. Ne možeš li bez pudera i bronzera - u torbici uvijek imaj maramice za skidanje šminke kako bi očistila lice prije odlaska na spavanje u njegovom stanu.