Kraljica burleske vraća se u Zagreb!

STUDIO Smijeha i Index Rouge vode te na radionicu burleske!!! Pošalji sliku svojih seksi cipelica koje bi bile idealne za izvođenje burleske na zid Facebook stranice Index Rougea i osvoji upad na show ili radionicu slavne performerice burleske Sade O'Sapphic! Tri cure čije seksi cipelice skupe najviše lajkova osvojit će upad na ovaj spektakularni show, a ona koja ima najveći broj lajkova Index Rouge i Studio Smijeha poklanjaju ulaz na radionicu burleske sa Sade! Rezultate ćemo objaviti u ponedjeljak u 12 sati.

Show burleske u Zagrebu

Djevojke koje vole burlesku i pin-up stil mogle bi napokon doći na svoje. Svoj drugi posjet Zagrebu ove godine planira poznata performerica burleske, Sade O'Sapphic, a uz live nastup priprema i radionicu.

Show za pamćenje

Visoke potpetice, senzualna glazba i striptiz samo su neki od razloga zašto ova izvođačica svaki puta oduševljava publiku. Sade je rodom iz Australije, a trenutno živi u Irskoj, gdje je česta gošća plesnih programa, a pojavljuje se i u filmovima. Ima veliku ljubav prema plesu i seksi točkama koje izvodi, a jednostavno je zaljubljena u naljepnice za bradavice, koje vrti kao dio koreografije. Ovo joj je umijeće donijelo i titulu najbolje vrtiteljice naljepnica za bradavice u Irskoj, a Sade ih čak i proizvodi sama.

Radionice


Sade svoje znanje voli dijeliti, a nema joj ništa dražeg od djevojaka koje žele naučiti neke nove discipline zavođenja muškaraca. Tako se na njenom repertoaru nalaze brojne tehnike, od senzualnog hoda, skidanja samostojećih čarapa do seksi plesa zavođenja, a Sade svaku svoju polaznicu nagrađuje brojnim poklonima. Sade ima individualni pristup svakoj polaznici, a voli izvući divu iz sramežljive djevojke, što joj gotovo uvijek i uspijeva. Djevojke na radionicama mogu naučiti sve o povijesti burleske, kako se našminkati u tom stilu, kako razgovarati, plesati… Sade sve svoje polaznice potiče da budu otvorene sa vlastitom seksualnošću, te da se ne boje eksperimentirati sa svojim tijelom. Radionice su ograničene na 10 polaznica po tečaju, jer Sade želi iz svake djevojke izvući maksimum.

Smijeh kao poveznica

Sade se na stageu pridružuju i stand-up komičari zagrebačkog Studia Smijeha, koji će tematskim nastupom upotpuniti cijelu priču, te erotskom ozračju podariti dašak humora, koji se odlično slaže sa burleskom. Cijela će se večer održati upravo u spomenutom klubu, a karte možete rezervirati na Facebook stranici Studio Smijeha.
 

Index Rouge te vodi na večer burleske, a imamo dva puta po dvije ulaznice za nastup Sade O'Sapphic koji će se održati 8. listopada 2011. u 20:30 sati. Također jednoj sretnici poklanjamo radionicu Sade, na kojoj će moći naučiti sve seksi pokrete i iznenaditi svoju bolju polovicu. Radionica će se održati 15. listopada 2011., također u Studiju Smijeha.

Na zid naše Facebook stranice nalijepi sliku svojih najseksi cipela za koje misliš da bi bile savršene za izvođenje seksi burleske i osvoji upad na ovaj seksi show! Sretno!