Kraljica u kožnim hlačama: Letizia od Španjolske oduševila chic izdanjem

Foto: EPA-EFE

IAKO se najviše piše o outfitima Kate Middleton i Meghan Markle, opaka konkurencija članicama britanske kraljevske obitelji je španjolska kraljica Letizia.

Osim što je uvijek besprijekorno dotjerana prema posljednjim trendovima, često ponavlja outfite, a nosi i odjeću povoljnih high-street brendova. Sve to potvrdila je i svojim posljednjim izdanjem.

Za sastanak sa Španjolskim savezom za rijetke bolesti (FEDER) kraljica je odjenula strukirani dugački sako s dvostrukim kopčanjem u bezvremenskom pepita uzorku, koji je ove godine u modnom fokusu, a iskombinirala ga je s crnom dolčevitom i uskim kožnim hlačama.

Stajling je upotpunila lakiranim crnim salonkama na špic i kožnom clutch torbom, a osim što je izgledala jako chic, naglasila je i svoju vitku figuru. 

Zanimljivo je i da je isti sako nosila i u studenom prošle godine na letu za Havanu gdje je sa svojim suprugom kraljem Felipeom bila u službenom posjetu, piše Daily Mail. No još je zanimljivije da se ne radi o dizajnerskom komadu, nego o sakou sestrinskog brenda Zare - Uterqüea - a cijena mu je 260 dolara, što je oko 1700 kuna.