Kuglice za čišćenje lica: Simpatični novi proizvod za njegu kože

Foto: Press Foto, Allure

OVE PREDIVNE pastelne kuglice izgledaju poput skupih slatkiša, no ne samo da nisu loše za tvoju kožu već će učiniti čuda na tvom licu.

Ovaj odličan izum do sada je izbacila nekolicina kozmetičkih tvrtki, a služi za pranje i njegu lica.

Kuglicu je potrebno uzeti u dlan, na nju staviti nekoliko kapljica vode kako bi se otopila i zatim tom smjesom dobro oprati lice.

Kuglice sadrže sastojke poput vulkanske prašine, ekstrakta cvijeta rubusa, ekstrakt muškatnog oraščića...čarobne stvarčice zbog kojih kuglice mirišu nevjerojatno, ali i rješavaju probleme na koži ili stvaraju zaštitu od sunca.


Svaka boja ima svoju namjenu pa tako među kuglicama "Bubble Bean Cleanser" branda "May Island" bijele kuglice dubinski čiste, žute su tu kako bi koži pružile vlagu, ružičaste uklanjaju tamne mrlje i posvjetljuju kožu, a zelene smiruju crvenilo na koži. "Magma bean" kuglice imaju drugačiji raspored boja, a neke kuglice sadrže i vitamine C i E.



Ovakav čistač lica omogućuje da njegu prilagodimo trenutnim potrebama naše kože i svaku večer izaberemo kako ćemo joj, uz čišćenje, dodatno pomoći.

U pakiranju se nalazi po 60 kuglica, a jako su praktična za putovanja, ali i za večeri u kojima odlučiš prespavati kod dečka.

Jedna kuglica bez problema će očistiti cijelo lice!