Kylie Jenner izgleda sjajno u haljini laskavog kroja i omraženog uzorka

Instagram

SLAVNA starleta jedna je od onih dama koje posljednjih godina diktiraju modne trendove.

Zajedno sa svojim jednako slavnim sestrama Kylie Jenner do sada je u modu vratila, ali i pokrenula neke trendove za koje nitko nije mislio da će zaživjeti, uključujući logomaniju, prozirne cipele i biciklističke hlačice, a sada bi lako mogla masama približiti još jedan omražen trend.

20-godišnja starleta na Instagramu je objavila nekoliko fotki na kojima pozira u dugačkoj slip haljini leopard uzorka koji se već neko vrijeme pokušava vratiti u modu, no to mu nikako ne uspijeva, a sada bi napokon mogao steći svojih novih pet minuta slave.

Što se tiče kroja njene haljine, i on prati trendove, jer laskavi slip modeli koji podsjećaju na spavaćice i dalje ne izlaze iz mode, a teško da će i uskoro jer osim što dobro pristaju svakoj građi jako su seksi, čak i u maxi varijanti kakvu nosi Kylie.

Leopard uzorak slip haljini daje još modernije lice za ovu sezonu jer, kako smo već spomenuli, dizajneri ga u posljednje vrijeme jako žele vratiti u modu, pa je ovo definitivno "it" haljina za ljeto 2018. godine.

Još se uvijek nećkate oko ovog životinjskog uzorka? Sjetite se samo koliko će dobro ove boje izgledati uz preplanulu put, a vjerujemo da ćemo ga odsada, zbog Kylie, viđati sve češće, pa ćete mu i sve teže moći odoljeti.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.