Langelica: 100 posto prirodne zubne paste s biljnim ekstraktima

Foto: Promo

TALIJANSKI L'Angelica institut za botaniku njeguje već 35 godina tradiciju razvoja prirodnih kozmetičkih proizvoda spajajući tradicionalna iskustva i znanja o biljkama s najnaprednijim znanstvenim istraživanjima.

Tako su nastali L'Angelica  kozmetički proizvodi s dragocjenim prirodnim ekstraktima koji su namijenjeni higijeni usne šupljine. L'Angelica zubne paste osmišljene su kako bi pružile najbolju njegu zubi i desni na prirodan, neagresivan način.



L'Angelica zubne paste su prirodne, a zahvaljujući blagotvornim sastojcima svakodnevna higijena usne šupljine je ugodna, ali i besprijekorno učinkovita. Total Protection zubna pasta sadrži aloe veru, timijan, kadulju i bosiljak koji pružaju prirodnu zaštitu zubima i desnima. Zubna pasta Sensitive sadrži prirodne sastojke, poput goji bobica i ginsenga snažnog protuupalnog djelovanja, a namijenjena je osobama s osjetljivim zubima.


Natural Whitening djeluje na bjelinu zubi kompleksom eukaliptusa, kadulje i mente, a Tea Tree pasta s uljem čajevca svojim antibakterijskim i antigljivičnim svojstvima pouzdano čuva zdravlje usne šupljine.  Delicate zubna pasta s klinčićem i soli idealna je za izuzetno osjetljive desni, a Fresh Breath sa sladićem i komoračem pruža neodoljiv osjećaj svježine.



L'Angelica zubne paste dostupne su u DM i Bipa prodavaonicama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 19,90 kn.