Laskave suknje koje ove sezone nose sve modne influencerice

Instagram

SUKNJE su ove, kao i svake tople sezone, u posebnom fokusu.

U modi su razne dužine, od neizbježnih traper minica, do lepršavih maxi suknji koje uvijek sa sobom donose latino štih, no jedan model trenutno se izdvojio kao najpopularniji, a dobra je vijest i da je izuzetno laskav. Riječ je o suknjama midi dužine koje sežu do malo ispod koljena ili polovice lista i koje su ove sezone preplavile Instagrame modnih influencerica.

Od plisiranih modela, koji već sezonama ne izlaze iz mode, do midi suknji A-kroja, sve su poželjne i u svima ćete se osjećati i izgledati odlično, pogotovo ako nabavite model visokog struka koji će vizualno izdužiti vašu figuru.

Ovakve suknje otkivaju donji dio lista i gležanj te tako čine noge naizgled tanjima, pogotovo u kombinaciji s visokim petama, no popularan izbor obuće uz njih trenutno su i tenisice.

U toplijim mjesecima ipak je bolje izbjegavati pripijene modele, poput takozvanih pencil suknji, jer će vam u njima biti vruće, pa radije birajte lepršave ili suknje na preklop, a poželjan detalj je i visoki prorez.

Kombinirati ih možete uz sve, a ovisno o vašem izboru obuće i majice, mogu biti ležerni ili svečani komad. U svakom slučaju, nećete požaliti ako ove sezone nabavite jednu midi suknju, a ta investicija će vam se i isplatiti jer ćete je moći nositi sve do sredine jeseni.